/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Noviteiten heftrucks

Haulotte lanceert de Activ’Shield Bar : een oplossing om ongelukken met hoogwerkers te voorkomen

17/04/2014 10:21:23
Via-Mobilis - Mise à jour : le 17/04/2014 10:21 - Door
Noviteiten heftrucks

Om het aantal ongelukken bij het gebruik van hoogwerkers te verminderen heeft Haulotte Groupe besloten een nieuw systeem te introduceren, de « Activ’Shield Bar ». Dit nieuwe systeem heeft als doel vermorzelingsrisico’s te vermijden en een veilige werkomgeving voor de operator te garanderen. De productiviteit van de hoogwerker blijft behouden.

Om het aantal ongelukken bij het gebruik van hoogwerkers te verminderen heeft Haulotte Groupe besloten een nieuw systeem te introduceren, de « Activ’Shield Bar ». Dit nieuwe systeem heeft als doel vermorzelingsrisico’s te vermijden en een veilige werkomgeving voor de operator te garanderen. De productiviteit van de hoogwerker blijft behouden.

Activ’Shield Bar, een systeem dat ontwikkeld is voor een betere veiligheid van de operator

Het nieuwe beschermingssysteem dat gelanceerd is door Haulotte is niet uit de lucht komen vallen. Het bedrijf heeft zich op de verschillende rapporten van de “Strategic Forum for Construction Plant Safety Group” gebaseerd. Deze Engelse commissie heeft als belangrijkste missie ongelukken te analyseren en de veiligheid te waarborgen. Haar bevindingen hebben ook betrekking op hefmateriaal, en hebben als doel heftrucks zo veilig mogelijk te maken voor gebruikers. Het systeem van Haulotte beoogt ditzelfde doel.

Werking van de  Activ’Shield Bar van Haulotte

De werking van de «  Activ’Shield Bar » is relatief simpel : het systeem waarschuwt de operator als er een potentieel vermorzelingsrisico bestaat. Dankzij een verwijderbare stang, die een zekere veiligheidsmarge biedt (de « Safety Gap ») is de operator beschermd tegen vermorzelingsrisico en kan hij snel een risicovolle situatie verlaten. De Activ’Shield zal vanaf mei 2014 in Europa beschikbaar zijn op alle dieselhoogwerkers van het merk.

Opmerkingen

Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....