Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Noviteiten heftrucks

Nieuwe automatische heftruck E'gv Compact van Egemin

ECI - le 01/04/2015 09:42 - Door
Noviteiten heftrucks

De fabrikant die gespecialiseerd is in de automatisering van de supply chain lanceert deze zomer zijn nieuwe compacte AGV in Europa.

Nieuwe automatische heftruck E'gv Compact van Egemin

Egemin Automation, gespecialiseerd in de automatisering van transport- en opslagoplossingen, heeft tijdens de Pro Mat 2015 (Chicago, 23-26 maart 2015) zijn nieuwe automatische heftruck E'gv Compact gelanceerd.

Een compacte en efficiënte AGV 

Wat is een AGV ?

De AGV heftrucks zijn onbemande industriële voertuigen, die in staat zijn logistieke werkzaamheden te verrichten zonder menselijke tussenkomst. Deze automatisch geleide voertuigen kunnen o.a. veilig laden/lossen, transporteren, stapelen en opslaan. 

 

Deze nieuwe heftruck van Egemin is een compacte en robuuste AGV (automatisch geleid voertuig) dat efficiënter is dan zijn voorgangers. Zijn tractiecapaciteit is 5 keer groter dan die van standaard heftrucks (tot 4,5 ton).

De E'gv heftruck past zich makkelijk aan aan de verschillende wensen op het gebied van logistiek. Hij kan ingezet worden voor tractie, vervoer en logistieke taken en kan uitgerust worden met hulpstukken (hefvorken).

Uitstekende kwaliteit-prijsverhouding

E’gv Compact Egemin is een standaardproduct, en profiteert dus van lagere tarieven en kortere levertijden dan de gepersonnaliseerde AGV's. De E'gv Compact Egemin is  een investering die snel terugverdiend kan zijn.

E’gv Compact TUV zal begin deze zomer beschikbaar zijn in Europa. De vorkheftruckversie zal begin 2016 gelanceerd worden.

Opmerkingen