Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Noviteiten heftrucks

Nieuw assortiment heftrucks Hyster : H8-16XM-6

ECI - le 21/08/2014 09:54 - Door
Noviteiten heftrucks
Hyster

Het merk Hyster heeft een nieuw assortiment heftrucks gelanceerd, de H8-16XM-6. Deze nieuwe heftrucks hebben een laadcapaciteit van 8 tot 16 ton en zijn zeer polyvalent, omdat ze uitgerust kunnen worden met veel verschillende hulpstukken.

Het merk Hyster heeft een nieuw assortiment heftrucks gelanceerd, de H8-16XM-6. Deze nieuwe heftrucks hebben een laadcapaciteit van 8 tot 16 ton en zijn zeer polyvalent, omdat ze uitgerust kunnen worden met veel verschillende hulpstukken. De nieuwe heftruck van Hyster is ontwikkeld voor zeer intensief gebruik en kan voor specifieke opdrachten ingezet worden.

Polyvalente heftrucks

De heftrucks van het nieuwe assortiment van Hyster kunnen uitgerust worden met veel hulpstukken, waardoor ze zeer breed kunnen worden ingezet in zowel de metaalindustrie als in papierfabrieken, havens, houtindustrie... De hefsnelheid varieert van 0,28 tot 0,51 m/s, naar gelang het gebruikte hulpstuk.

Productiviteit en brandstofbezuiniging, twee voordelen van deze nieuwe generatie heftrucks

Meerdere modellen van het nieuwe assortiment heftrucks van Hyster zijn uitgerust met een hydraulisch circuit voor ladingdetectie, waardoor brandstof wordt bezuinigd en het heffen van de lading geoptimaliseerd. De nieuwe heftrucks voldoen aan de normen Tier4i / Stage IIIB, stoten weinig vervuilende deeltjes uit en verbruiken minder brandstof. Hyster heeft ook gedacht aan het comfort van de machinist: de ergonomische Vista-cabine biedt een uitstekende zichtbaarheid om het werk van de machinist te vergemakkelijken.

Opmerkingen