/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Noviteiten heftrucks

Telescopische laders: Liebherr presenteert acht nieuwe modellen

Via-Mobilis - le 16/11/2017 09:24 - Door
Noviteiten heftrucks

Liebherr heeft aangekondigd in 2018 een geheel nieuw assortiment telescopische laders op de markt te brengen. Het assortiment bestaat uit acht modellen in 26 varianten. Het assortiment is verdeeld in twee type producten: kwalitatief hoogstaande S modellen, ideaal inzetbaar voor het verplaatsen van materiaal of voor de productie, en de andere modellen die speciaal ontwikkeld zijn voor stapel- en hefwerkzaamheden.

  Telescopische laders: Liebherr presenteert acht nieuwe modellen

  Een compleet assortiment dat een antwoord biedt aan alle behoeften

  De nieuwe telescopische laders zullen beschikbaar zijn in meerdere afmetingen (6-9 meter) en meedere hefcapaciteiten (3-6 ton) bieden. Alle modellen van dit assortiment zijn uitgerust met een dieselmotor van Deutz, die zeer nauwkeurig aan de Europese emissienormen voldoet. De telescopische laders zijn ideaal inzetbaar op moeiljk begaanbaar terrein, en beschikken over een elektronische starthulp voor steile hellingen en een automatisch in te schakelen parkeerrem.

  Veilige en krachtige machines

  De ontwikkelaars van deze telescopische laders hebben gehoor gegeven aan de behoeften en wensen van hun klanten op het gebied van veiligheid en kracht. De cabine biedt een maximale zichtbaarheid en het dashboard is intuïtief en ergonomisch voor een makkelijke bediening, waardoor de machinist zich volledig kan concentreren op het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Extra optionele uitrustingen kunnen naar wens ingebouwd worden, zoals veiligheidsroosters of radiatorventilatie.

   

   

   

   

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....